El Govern suprimeix l’obligatorietat de presentar el passaport COVID a partir d’aquest divendres

Presentar el certificat COVID per accedir a la restauració, gimnasos i residències acabarà aquest divendres. Després d’avaluar l’informe del comitè d’experts, el Govern retirar l’obligatorietat del certificat covid per als locals i establiments establerts fins ara a partir de la mitjanit de dijous a divendres. Aquesta mesura, hauria estat vigent una mica més de dos mesos. Aquest canvi coincideix amb la fi aquest divendres també de gairebé totes les restriccions per frenar la pandèmia. S’acaben les limitacions en els aforaments, es torna als horaris habituals i ja es podran fer trobades de més de 10 persones. Fa una setmana, també es va acabar el toc de queda. L’única mesura que encara es manté és el tancament de l’oci nocturn, que tindrà les persianes abaixades uns dies més.

x