El Núria Social acollirà aquest divendres el concert debut de Manzau amb banda

El Núria Social acollirà el concert de Manzau que debuta en aquesta ocasió acompanyada de la seva banda, formada per Serra com a cantant, Sara Oliver a la bateria, Júlia Corominas al baix i Addaia De Febrer a la guitarra. Amb moltes ganes de menjar-se l’escenari tocaran cançons de la EP Orange Vol. 2 i també cançons inèdites del pròxim treball discogràfic Yellow Vol.3.

I és que com ella mateixa explica, són històries que critiquen dues idees principals que té la societat envers l’amor.

Anna Serra, Manzau: “Orange Vol.2 té un missatge que ve a di que la nostra societat està molt obsessionada en trobar la teva mitja taronja. Orange Vol.2 ve a dir que moltes d’aquestes relacions acaben sent tòxiques i que hauríem d’aprendre que no hi ha una mitja taronja que ens espera sinó qeu nosaltres sols som una taronja sencera i és per aquí per on hem de començar. L’amor si ha de venir, ja vindrà.”

Aquest concert, serà el tercer de la programació cultural que allotja el Núria Social. Serà aquest divendres a partir de les 9 del vespre.

x