Els jugadors joves, protagonistes en el bon curs del filial de la UE Olot

El Club de Futbol Sant Jaume de Llierca, el filial de la UE Olot, està fent un curs excepcional a Segona Catalana. Són cinquens a la classificació i, a falta de sis jornades perquè acabi aquesta primera fase de la lliga, ni el mateix entrenador s’esperava estar on està el conjunt blanc-i-vermell.

Marc Matamala, entrenador del CF Sant Jaume: Un equip molt i molt jove. Si al mes de juliol m’arriben a dir que estaríem en cinquena posició ja ho firmàvem.

Els jugadors joves són els autèntics protagonistes de la bona trajectòria que està vivint l’equip aquesta temporada. També és sabut que la UE Olot s’alimenta en moltes ocasions dels futbolistes de la base del club. Marc Pijuan, amb un doblet contra el Camprodon dissabte passat, és el jove que ha entrat més en dinàmica amb el primer equip.

Marc Matamala, entrenador del CF Sant Jaume: Per nosaltres és un orgull que el primer equip reclami jugadors, que vagin a entrenar i que els convoquin. Això és la feina i el que ha de ser un filial. 

Amb vuit partits guanyats, dos empatats i sis perduts, el Sant Jaume buscarà la tercera victòria consecutiva a Amer.

x