El clàssic d’Àngel Guimerà “La Filla del Mar” arriba al Teatre Principal d’Olot convertit en musical

Arriba un clàssic al Teatre Principal d’Olot convertit en musical. ‘La filla del mar’ d’Àngel Guimerà aterrarà demà a les set de la tarda de la mà de la companyia La Barni Teatre i el grup Focus. Tot i això, no és un musical convencional i ve acompanyat d’un llenguatge corporal més proper al teatre dansa.

L’Àgata, una jove rescatada del mar quan era nena, ha crescut en un petit poble de la costa, i ha estat rebutjada constantment per tothom a causa dels seus orígens desconeguts. Troba la pau en allò que justament li va robar la seva família en aquell naufragi: el mar. La pesca i la seva “germana” Mariona, l’arribada al poble de Pere Màrtir farà que l’Àgata es vegi involucrada en un complex triangle amorós que, tot i néixer com un engany, la portarà a viure un amor romàntic i purament instintiu que desencadenarà unes conseqüències tràgiques.

Es tracta d’una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana.

x