Jordi Garcia: “Durant la primera volta hem millorat moltíssim. Contra el Taradell haurem de jugar com a equip, per poder guanyar”

L’Hoquei Olot inicia aquest dissabte a partir de les sis de la tarda la segona volta de la lliga. Els de Jordi Garcia visiten el tercer classificat: el Taradell, amb qui van perdre per la mínima en el partit de la primera volta i un equip que no ha perdut encara a casa aquest curs.

Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: És un equip que té una plantilla que ha jugat molts anys a OK lliga, saben dur el tempo del partit, tenen experiència, amb jugadors d’una certa edat. I són bons individualment. Al final, és un partit que nosaltres els haurem de guanyar com a equip.

Els olotins han finalitzat la primera volta de la lliga fora del descens i en línies generals l’entrenador de l’Hoquei Olot està satisfet que l’equip hagi anat clarament de menys a més.

Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: Vam començar la primera volta, els primers partits, amb una mica de respecte a la categoria, ens vam haver d’adaptar els 3 o 4 primers partits. Si que és cert que a partir de llavors ens vam fer un lloc, ens vam començar a treure les pors i a jugar molt bé i hem millorat moltíssim. A la primera volta hem aconseguit l’objectiu d’estar en posicions de salvació.

A falta de les possibles baixes d’última hora per culpa del COVID, l’equip només compta amb la baixa de Joan Sedano per aquest cap de setmana.

x