La UE Olot, sense Enric Vallès, rep un Manresa en bona ratxa

El Manresa només ha perdut un partit en tota la temporada. Porta quatre victòries seguides i és segon a la lliga.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Serà un partit molt exigent. El rival competeix al límit. I mirant la classificació és u rival a batre. És un equip que s’ha reforçat molt bé i té una bona plantilla per Tercera. Té bones individualitats.

La Unió Esportiva Olot, però, arriba en el millor moment de la temporada: porten cinc victòries seguides i són líders de la lliga. L’equip, però, porta uns dies sense jugar. La setmana passada els casos positius al Figueres els va impedir fer-ho. Aquesta setmana, precisament Enric Vallès, serà baixa, després d’haver donat positiu en Coronavirus.

 Albert Carbó, entrenador UE Olot: El pobre es trobava en un estat de forma excepcional, però això del COVID forma part del dia a dia a tots els equips, malauradament.

Si no hi ha sorpreses d’última a hora, la d’Enric Vallès i la d’Albert Blázquez seran les úniques baixes. El partit es jugarà diumenge a dos quarts de cinc de la tarda i qui sí hi serà present serà la nova incorporació de l’equip: Aimar Moratalla.

x