Una desena de persones aprenen a reciclar la roba vella a Can Trona

Saben com donar una segona vida als texans? Com reciclar la roba vella? Precisament aquestes incògnites són les que han anat descobrint una desena de persones durant el taller de costura a Can Trona en un torn de tres hores aquest dissabte al matí i un torn de tarda. Una jornada, sobretot, molt pràctica.

Laura Serrano, modista: Estem fent una tote bag que elles van retallant. Intentem fer la tote bag i si tenim temps un moneder petit per poder posar dins la bossa de mà. És pràctic totalment. Hem fet el patró i elles han escollit la mida i com estructurar-ho. El disseny és de cada una.

La pandèmia no ha frenat als més curiosos per aprendre a reciclar la roba vella en unes jornades que els darrers dissabtes han gaudit d’una acceptació excel·lent. Els assistents han après a poder reinventar el seu vestuari i fer-ho, a més, sense renunciar a aquest importantíssim consum sostenible.

Laura Serrano, modista: Hem tingut llista d’espera. Estem molt contents, perquè aquí a Can Trona hi ha molta iniciativa per fer aquests tallers. 

Can Trona acollirà un nou taller dissabte que ve sobre les anomenades egagròpiles per conèixer els petits vertebrats gràcies a les rapinyaires nocturnes.

x