Olot Fotografia convoca una beca a la creació fotogràfica

L’Associació Olot-fotografia convoca, un any més, la beca Olot-Fotografia amb l’objectiu de promoure i estimular la creació fotogràfica. La beca s’atorgarà al millor projecte inèdit de creació fotogràfica i està dotada amb 3.500 euros.

Joan Puigdemont, Olot Fotografia: “La idea de la beca va ser, que quan nosaltres convocàvem a la gent perquè ens ensenyés el treball, vam voler donar-los d’alguna manera algun premi pel treball que fan. Vam fer dues coses: la primera va ser la beca i l’altre als premis a les exposicions ja muntades a la Biennal.”

Podran optar-hi els fotògrafs a títol individual o col·lectiu, majors d’edat, que presentin una proposta de creació d’acord amb les bases. Només es podrà presentar una única sol·licitud i caldrà garantir que es tracta d’un projecte original i inèdit.

Després que l’any passat, a causa de la pandèmia, s’hagués d’anul·lar la Biennal, enguany l’Associació la torna a reprendre aquest 2022. Aquesta mostra de fotografia, permet ensenyar al públic general l’obra de més d’una cinquantena de fotògrafs catalans i internacionals, així com de professionals de llarga trajectòria i artistes emergents. Es durà a terme del 29 de juliol a finals d’agost.

Joan Puigdemont, Olot Fotografia:Durant tot aquest mes tindrem exposicions arreu d’Olot i també a altres espais com a Barcelona o Castellfollit de la Roca. També hi haurà la selecció del premiat a la beca dins el mateix cap de setmana inaugural.”

Els candidats a la beca podran presentar la seva documentació fins al dia 1 de maig de 2022. Les bases i la documentació necessària la poden trobar a l’enllaç que veuen en pantalla, al web olotfotografia.cat

x