Olot tindrà rua de carnaval, el 26 de març

La primera rua del carnaval d’Olot en pandèmia serà dissabte 26 de març. Seguint la línia dels carnestoltes de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, la Garrotxa ajorna els actes de carnaval per la situació sanitària, i els celebrarà tres setmanes més tard del previst. El Centre d’Iniciatives Turístiques i les penyes han arribat a una data de consens per evitar coincidir amb altres esdeveniments com Setmana Santa i el Sismògraf.

El CIT encara no ha concretat quan i amb quins condicionants es celebraran altres actes emblemàtics com el playback, la presentació del rei i la reina i el gran sopar de colles. El que sí que té és la intenció de mantenir el gran ball la nit de la rua.

L’únic acte que es manté el primer cap de setmana de març és el Concurs de Poesia Eròtica que organitza Rapsòdia Veus Literàries, mentre que les visites dels reis a les escoles de la Garrotxa hauran d’esperar fins l’última setmana de març. Pel que fa a la participació, l’organització reconeix que l’alt volum de contagis està afectant a les colles, però espera un miler de participants a la desfilada.

x