Sant Feliu portarà el pressupost a aprovació amb inversions com el Pla de Llongafollia o la reforma de la capella del Roser

Els pressupostos del 2022 a Sant Feliu de Pallerols s’han retardat una mica però, finalment, es portaran a aprovació al ple de febrer. En el capítol d’inversions, els pressupostos del 2022 inclouran una partida per a una nova fase de la portada d’aigua al veïnat de Sant Iscle, a la qual part dels veïns ja s’hi poden connectar, tot i que queden altres sectors. L’alcalde, Artur Colomer, parla de mesos per iniciar aquesta següent fase. També parla de mesos per portar les màquines al Pla de Llongafollia. Després d’anys demanant-ho, la urbanització del futur polígon industrial per part d’Incasòl ja està inclosa en el pressupost de la Generalitat i la seva licitació és qüestió de setmanes.

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: “Tenim el compromís de la directora d’Incasòl i de la Generalitat amb el pressupost. Això ja és un avanç importantíssim. Esperem ara la licitació. Incasòl desenvolupa el polígon sense que de moment hi hagi empresa. Evidentment que és important si alguna s’interessa per accelerar el procés, però ja hi ha el compromís d’Incasòl que s’organitzi hi hagi empreses o no. Estem molt contents que finalment s’hagi desencallat aquest tema, és molt improtant per a la població de Sant Feliu i també per a la comarca de la Garrotxa que els polígons industrials es desenvolupin i enforteixin el teixit industrial de les nostres poblacions”.

El que també serà qüestió de setmanes serà la renovació del pont del centre de Sant Feliu de Pallerols. L’equip de govern està amb converses amb l’empresa adjudicatària per intentar que les afectacions veïnals siguin les mínimes possibles en una infraestructura estreta que és pas habitual. Pel que fa als pressupostos del 2022, també contindran una partida d’inversió per a la renovació de la capella del Roser, a tocar de la casa de la vila. L’equip de govern creu que serà un espai adient per guardar-hi la faràndula del poble quan no surt a ballar.

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: “Estem en converses amb el consell parroquial i amb el Bisbat de Girona perquè ens cedeixin la capella”.

Per cert, que a l’Ajuntament de Sant Feliu no li consta cap bé eclesiàstic que es trobi irregularment immatriculat al municipi i, per tant, no espera haver de rebre o fer de mediador per a cap qüestió relacionada.

x