Albert Carbó: “Amb la plantilla que tenim podem lluitar pel campionat”

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Jo treballo amb els futbolistes que tenim ala plantilla i estic molt content de com està confeccionada la plantilla. Amb tots els jugadors que tenim a la plantilla ara, estic segur que podem lluitar pel campionat.

Això és el que ens deia Albert Carbó dijous passat a la prèvia de l’Olot Manresa i després d’anunciar-se la incorporació d’Aimar Moratalla. Dit i fet, aquest dilluns es va tancar el mercat d’hivern i la Unió Esportiva Olot la finalitza amb la sortida de Zaka al Figueres i l’arribada de  dues incorporacions de luxe: dos jugadors procedents de Primera Federació, Jordi Xumetra i Aimar Moratalla. La bala de l’Estartit ja porta dos gols i s’entén d’allò més amb Sergi Arranz a la davantera.

Albert Carbó, entrenador UE Olot:  Podríem dir que el rendiment ha estat immediat i buscant pràcticament l’excel·lència.

De la seva banda, Aimar va debutar diumenge arriba per suplir la important baixa d’Albert Blázquez en defensa. Reacció ràpida del club per a una posició del camp que ja va portar prous maldecaps a principis de temporada, amb les baixes per lesió de Carles Mas i Oriol Ayala.

Qui també porta una sèrie de partits a bon nivell és Xavi Ferrón, guanyant presència en l’onze titular i en atac.

Albert Carbó, entrenador UE Olot:  Xavi Ferrón, és veritat que  a la primera volta no ha acabat de mostrar en tots els partits la versió que hem vist en les darreres tres jornades. Ferrón si aconsegueix mantenir aquesta bona regularitat que porta, és clarament un futbolista top de la categoria, no és de Tercera Divisió.

x