Sant Joan les Fonts renova la senyalització turística d’alguns dels seus punts emblemàtics

Plafons informatius com aquests poden veure al llarg de la ruta de les fonts i verlets de Sant Joan les Fonts, i en altres punts emblemàtics del municipi, com el pont medieval. Formen part de la renovació de la senyalització turística que ha impulsat l’ajuntament, amb l’objectiu de difondre els seus valors entre les persones que visiten el municipi.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: “Les fonts,  cadascuna tenia una identificació amb el seu nom, una fotografia antiga, la seva història i alguna anècdota. S’han substituït perquè ja tenien molts anys, i també s’ha incorporat un nou rètol al pont medieval on recollim quatre pinzellades de la intervenció arqueològica que s’hi va fer, comentant alguns dels seus elements arquitectònics.”

 

A través d’un codi QR, els plafons de la ruta de les fonts es poden en els idiomes més habituals entre els visitants, català, castellà, anglès i francès, i també en l’àrab i panjabi, entre les llengues més utilitzades pels habitants de Sant Joan. L’actuació s’ha finançat en un 50% a través del programa FEDER “La Garrotxa, terra de volcans, cultura i identitat”.

 

x