El Sant Jaume i el Besalú empaten en un derbi sense gols que acaba amb polèmica

Empat sense gols en el derbi entre el Sant Jaume i el Besalú que es preveia intens i així ha sigut. Alexandre Torres s’ha avançat molt bé a Jordi Romero en una de les primeres accions ofensives del partit. El porter visitant ha fet una gran tasca aquest dissabte a la tarda sota pals. En una altra acció, el Sant Jaume ha estat a punt d’avançar-se a la sortida d’un córner, però el remat de cap ha marxat als núvols. Mentrestant, a l’altra àrea Martín Aguilar ha disposat de dues clares ocasions per marcar el primer d’un Besalú que ha donat la cara davant els cinquens classificats de la categoria.

La igualtat ha continuat present a la segona meitat. Romero ha enviat la pilota al pal en una de les primeres ocasions de la represa. Bona conducció de Sergi Marcillo i el dorsal 7 que l’estavalla contra la fusta. Bons minuts del Sant Jaume que també ha fet mal en l’entrada d’Arnau Teixidor per la banda esquerra. L’entrenador del Besalú, Manel Puigvert, ha donat entrada a Marc Gil per Nuno Santos. El canvi ha donat frescor al carril esquerre del Besalú que, en una de les darreres accions, gairebé aconsegueix obrir la llauna, però la centrada de Gil ha estat massa llarga i Aguilar no hi ha arribat. Una possible agressió del capità verd-i-blanc Martín Aguilar al central blanc-i-vermell Lluc Vilanova ha provocat l’inici d’una llarga tangana que ha durat ben bé cinc minuts. Durant l’afegit, cap dels dos conjunts ha pogut desfer l’empat i finalment, a la zona esportiva de Sant Jaume de Llierca, el Besalú i els locals s’emporten un punt cadascun.

x