Aquest diumenge torna la festa de la dansa i la solidaritat: torna el Dansem Garrotxa

Després de l’aturada obligada per culpa de la pandèmia l’any passat, aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda al Teatre Principal d’Olot torna el Dansem Garrotxa.


Càritas Garrotxa és l’entitat que s’encarrega de dur a terme aquesta festa de l’esport i la solidaritat i enguany els beneficis de les entrades aniran destinats a un projecte molt concret.

Carles Oller, president Càritas Garrotxa: Estem entusiasmats a la vegada preocupats pel Projecte Pre taller, que creiem que és necessari, per un col·lectiu de persones que ho necessiten.

Fins a una dotzena de grups de dansa de la comarca participaran en l’actuació d’aquest diumenge on també hi seran presents gimnasos olotins, que tot reivindicant la importància de l’esport per a al salut, oferiran, també, els treballes que dia a dia entrenen.

Ani Burgos, gimnàs Ani Tot Fitness: Nosaltres presentarem, diferents activitats que fema amb suport musical, relacionat amb la dansa: zumba, aerodance.

La d’aquest 2022 serà la cinquena edició del Dansem Garrotxa. Tothom qui ho vulgui encara pot adquirir les entrades al web d’Olot Cultura.

x