L’Hoquei Olot no tornarà a competir fins d’aquí a dues setmanes

Després de l’ajustada derrota contra el Maçanet, el Club Hoquei Olot no tornarà a competir fins d’aquí a dues setmanes. L’equip tindrà quinze dies per entrenar, descansar i analitzar les claus de la desfeta contra el SHUM.


L’entrenador dels groguencs, Jordi Garcia, va considerar que les claus van raure en la mala sort i la falta d’experiència a la categoria.

Jordi Garcia, entrenador de l’Hoquei Olot: “Sí que es veritat que la sort es busca, però sí que tinc clar que aquest partit no ens mereixem marxar amb 0 punts. Fins i tot hauria acceptat marxar amb un punt, però és que era un partit de tres punts, perquè ens ho mereixem”.

L’Hoquei Olot va començar el nou any d’una forma immillorable, guanyant a casa contra el Sant Just per 2-1, però a partir d’aquesta jornada, l’equip ha encadenat tres derrotes seguides, dues fora de casa amb un resultat molt contundent i la darrera al Pavelló d’Esports. Una dada negativa de l’equip també és que, en aquestes quatre jornades, ha aconseguit marcar set gols, però n’ha encaixat un total de 17.

Jordi Garcia, entrenador de l’Hoquei Olot: “Nosaltres necessitem molt per fer gols, però al final és el que hi ha. Seguim treballant, amb ganes i cada cop millorarem més”.

El conjunt olotí espera millorar entrenament darrere entrenament i matx darrere matx. La pròxima prova de foc serà a Vic d’aquí a dues setmanes.

x