El Carnaval Infantil d’Olot serà el proper 26 de febrer en un nou emplaçament i amb un nou horari

La festa del Carnestoltes Infantil d’Olot és un dia de disbauxa. Les disfresses i la música inunden la ciutat i els infants d’arreu de la ciutat es concentren per ballar i cantar durant pràcticament tot el dia. Aquest 2022, malgrat la pandèmia, no podia ser menys, però serà una mica diferent que en anys anteriors.


Poques setmanes abans de la seva celebració, els Esplais de la Garrotxa juntament amb l’AEIG Nostra Dona del Tura, estan ultimant ja els detalls. La benvinguda al Carnaval es donarà el proper 26 de febrer en un nou emplaçament i amb un nou horari.

Oriol Bassols, secretari Esplais de la Garrotxa: “El Carnestoltes durava tot el dia i aquest any ho farem tot compactat al matí. No hi haurà rua perquè moltes multituds on els nens poden barrejar-se molt i famílies també no ho crèiem convenient. Passem a un format més reduït al Parc Nou amb un espectacle infantil igual, amb una petita llaminadura pels nens al acabar l’espectacle, etc. L’aforament serà controlat al Parc Nou, sabem que les mesures s’estan relaxant moltíssim però hem cregut que era el més convenient ara mateix.”

La COVID-19 i en concret aquest a sisena onada no ha ajudat en absolut a la seva organització. Les mesures, les restriccions i també l’explosió de casos entre els joves i els infants no ha posat les coses fàcils.

Oriol Bassols, secretari Esplais de la Garrotxa: “Ha sigut molt feixuc i molt complicat. Esperem sincerament que l’any vinent puguem tornar-ho a realitzar de la manera que ho fèiem abans del covid, sense normatives ni restriccions.”

Des de l’organització animen a tots els infants a participar-hi, a sortir ja al carrer amb la disfressa des de primera hora del matí, i a les famílies a seguir-los a través de les xarxes socials per a qualsevol mínim canvi en la programació.

 

x