Més d’una trentena d’esportistes venen a Olot per disputar una de les proves classificatòries pel Destí World Màsters de dards

Olot va acollir aquest cap de setmana la quarta prova classificatòria pel Destí World Màsters 2022 de dards.


El considerat mundial de dards individual. Guillem Font ja té el bitllet per assistir-hi i la resta d’integrants del Club Dards Olot segueixen lluitant per classificar-s’hi.

Josep Arimany, president Club Dards Olot i secretari de la Federació Catalana de Dards: D’Olot, tenim la noia. La Mari Gómez, que és la millor classificada, d’aquesta prova que vam fer aquest cap de setmana. I en noi, hi va haver un parell o tres d’esportistes del club que van arribar fins a la tercera ronda.

Més d’una trentena de tiradors van participar a la cita duta a terme al bar Allen olotí. En total són vuit les proves classificatòries per aquest campionat i la propera serà el mes de març a Malgrat. Només tres homes i una dona s’hi classificaran, i formaran part de l’equip català.

Josep Arimany, president Club Dards Olot i secretari de la Federació Catalana de Dards: Després de quatre proves, jo vaig cinquè classificat, que precisament aquest cap de setmana vaig perdre amb en Xavi Pla, que m’ha passat i ara és quart. I en noies, la millor olotina és la Mari Gómez. 

Pel que fa a la lliga, el Dards Olot segueix a la part mitja de la taula amb cinc victòries i cinc derrotes.

x