El moment més dolç del Bosc de Tosca: “Estem preparats per competir l’ascens”

Falten tres partits perquè acabi la primera fase de Segona Catalana i el Bosc de Tosca hi arriba en mode avió.


L’equip de Jan Miquel Salavedra porta 16 partits sense perdre i es troba a la tercera posició amb 12 victòries, 5 empats i 2 derrotes. L’objectiu és clar, volen acabar entre els tres primers classificats per lluitar per l’ascens. I sí, el veuen possible.

Frank Dorca, jugador del Bosc de Tosca: “Els números són els que són. Si estem aquí és perquè ens ho mereixem. Jo crec que tenim possibilitats si tot va bé. En pugen dos de sis. Tenim opcions. L’equip està competint bé. Jo estic amb optimisme”.

Començant la lliga amb dues derrotes i un empat, el Bosc de Tosca no s’esperava estar en la situació que viu ara mateix. Un gran gir de dinàmica que ha portat a l’equip a viure un moment dolç, tot i que sense poder relaxar-se, ja que el quart classificat ja no pot optar a pujar a Primera Catalana. El jugador de Fran Dorca també s’ha mostrat en contra de l’actual format de competició.

Frank Dorca, jugador del Bosc de Tosca: “Potser aquestes ratxes no ens les esperàvem, perquè realment no és normal i costa molt a totes les categories, també a segona. Nosaltres ja fa anys que estem competint. L’any passat va passar el que va passar, però el Bosc de Tosc sempre està allà”.

L’Empuriabrava, ara mateix quart a la lliga, es troba a només tres punts. Diumenge l’equip visitarà el camp del Llançà en una recta final frenètica.

 

x