Laura Hernández: “El meu objectiu és passar a la final, estar entre les sis millors i intentar fer marca personal”

2022 ha començat bé per l’atleta garrotxina Laura Hernández. Tot i haver passat el COVID fa poques setmanes i haver-li afectat algunes setmanes d’entrenament, l’esportista del Futbol Club Barcelona es va imposar fa uns dies als 400 metres dels campionats de Catalunya indoor i aquest cap de setmana va ser tercera a l’estatal per clubs, imposant-se amb l’equip de relleus 4×400.


En pista coberta ha rebaixat la seva marca als 55 segons i 23 centèsimes i el seu proper gran objectiu són els Campionats d’Espanya a finals de mes.

Laura Hernández, atleta FC Barcelona: “El meu objectiu és passar a la final, estar entre les sis millors i intentar fer marca personal”.

L’atleta que entrena amb Augusto Godínez desitja poder fer una temporada entera allunyada de les lesions, que no li han permès evolucionar més en els darrers anys. Feia dos anys que no podia disputar la temporada hivernal de pista coberta.

Laura Hernández, atleta FC Barcelona: “Creuem els dits que no tingui cap lesió en tota la temporada. Seria la primera temporada completa amb molts temps i és veritat que l’Albert Delós m’està ajudant molt. I quan noto molèsties a l’isquiotibial, m’ho mirin, perquè no em trenqui”.

Hernández assegura que en els darrers anys ha fet un canvi com a esportista, especialment a nivell mental, fent que sigui més competitiva.

Laura Hernández, atleta FC Barcelona: “Mentalment crec que he fet un gran canvi a l’hora d’entrenar. A casa també has de fer exercicis, deixar de fer certes coses, concentrar-me més, també a la competició. I treball molt més a casa del que feia abans”.

Laura Hernández és ambiciosa i per la temporada a l’aire lliure es proposa rebaixar de 53 segons o fer 53 baixos, tot mirant de reüll el mundial.

x