Nandu Jubany se suma al projecte ‘Realitat Millorada’ de la Fundació Albert Bosch

El reconegut cuiner català Nandu Jubany s’ha sumat al projecte Realitat Millorada, impulsat per la Fundació A. Bosch, que té com a objectiu recaptar més de 6 milions d’euros per a dur a terme un projecte integral de condicionament i humanització de l’Àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.


Aquest dimarts, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, Jubany ha llançat al mercat unes croquetes de xocolata solidàries. Durant els tres primers mesos des que es posin a la venda es destinarà part de l’import de la compra a aquesta remodelació hospitalària. En total, es preveu una producció de prop de 35.000 croquetes a la setmana.

x