Unes 350 persones assisteixen al ‘Dansem Garrotxa’ per col·laborar amb Càritas Garrotxa

Aquest era l’ambient a l’exterior del Teatre Principal, al Firal d’Olot, abans de començar el Dansem Garrotxa.


El grup Country qui Pugui es va oferir per fer una activitat que ajudés a crear ambient de dansa i festiu. I a l’interior del Teatre, un total d’11 grups van ser partíceps de la cinquena edició d’una activitat perfectament consolidada a la comarca i que ajuda a millorar la vida de moltes persones a través de Càritas Garrotxa.

Carles Oller, president de Càrites Garrotxa: “L’any passat no la vam poder reaprendre per culpa de les normes de la covid. Aquest any estem molt contents de tornar a remprendre el fil d’una activitat molt satisfactòria i que porta un gran benefici a Càritas per lluitar contra la pobresa de la nostra comarca”.

El Teatre Principal va acollir pràcticament la totalitat de les entrades disponibles. Càritas Garrotxa va desitjar que l’any que ve puguin tornar a participar totes les escoles de dansa que habitualment hi han participat.

Carles Oller, president de Càrites Garrotxa: “No són totes les que hem tingut els altres anys, per raó d’aquesta pandèmia que estan patint. Totes han manifestat la voluntat de l’any que ve de tornar-hi a ser. No podem donar per baixa cap dels grups que hi han participat, perquè certament han manifestat la seva intenció de tornar-hi”.

Música, ball i diversió en una nova jornada de solidaritat a la ciutat.

x