La UE Olot recupera les bones sensacions imposant-se al Figueres al derbi gironí (0-1)

La Unió Esportiva Olot recuperava ahir el duel ajornat per casos COVID contra el Figueres. Els d’Albert Carbó van saber aixecar-se de la dura i sorprenent derrota del dissabte passat contra La Pobla de Mafumet i recuperen sensacions en un gran escenari.  Els garrotxins van imposar-se en el derbi gironí per la mínima.


Tot i que els locals van començar més ficats al partit i amb alguna ocasió, va ser la connexió Xumetra-Amagat la que va decidir. El de l’Estartit aprofitaria una passada del migcampista per marcar l’únic gol del partit. Era el minut 35, quan els olotins ja s’estaven aproximant més a l’àrea dels empordanesos.

A la segona part l’Olot va saber mantenir l’avantatge i defensar-se, per endur-se els tres punts.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: “Hem sabut patir a pilota aturada, que era on crèiem que ens podia fer mal el Figueres. Felicito l’equip perquè hem reaccionat molt bé i no era fàcil”. 

Moisés Hurtado, entrenador UE Figueres: “Crec que mereixíem una mica més. Marxo content pel joc però trist pel resultat”. 

Victòria important pels olotins, que es mantenen líders del grup cinquè de la Tercera Federació, amb tres punts de marge respecte el segon classificat, el Girona B, que va guanyar ahir també en partrit aplaçat al narcís Sala davant del Sant Andreu. De fet, tots els gironins del grup van jugar ahir amb sorts diferents.  El Peralada va perdre contra la Grama per un gol a zero. La UE Olot ja es prepara pel següent partit, la visita aquest diumenge al San Cristóbal, un dels equips revelació de la temporada, en una nova final.

x