El Planestiueja’t tornarà als escenaris habituals i es comprimirà durant el juliol

El festival d’estiu de la Garrotxa ja ha presentat el seu cap de cartell. És el que veiem en imatges, el reconegut Joan Dausà. El de Sant Feliu de Llobregat torna amb un nou disc sota el braç ‘Ho Tenim Tot’ després de tres anys de silenci discogràfic.


Un nou treball vitalista i optimista.
Manu Guix, Gisela o Di-Versiones són d’altres grups confirmats, en un festival que aquest any apostarà per comprimir els concerts en un sol mes, al juliol, mantenint el número d’espectacles.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “A l’agost hi ha més gent de vacances i costa una mica més d’animar-se. Apostarem per caps de setmana potents i amb una diversitat que ha marcat sempre el tarannà del festival”.

El mas Siubes, la parada i altres llocs emblemàtics del municipi planenc seran novament escenari del festival, que recupera els espais que el van fer diferent de la resta en un any on alguns artistes repetiran al cartell i d’altres s’hi estrenaran.

x