El Betis està fent una gran temporada i la Penya Bètica Olot-Girona ho està notant en nombre de seguidors

El Betis està fent una temporada espectacular. De moment són tercers a la lliga, semifinalistes a la Copa del Rei i estan als setzens de final de l’Europa League. A Olot hi ha molts aficionats d’aquest equip sevillà, els que conformen la Penya Bètica Olot-Girona Emilio Luna.


Miguel Ramos, aficionat del Betis: Això del Betis em ve de tota la vida. Perquè jo vaig venir de Sevilla. Porto molts anys aquí, però jo sempre he sigut del Betis.

Aquest dijous una vintena d’aficionats del Betis es van aplegar al nou local d’aquesta penya olotina, situat al carrer Berga i Boada, per veure el duel de setzens de l’Europa League entre el Zenit i els verd i blancs. Ahir a la tarda es van fer un tip de celebrar gols, i a sobre, el seu equip va guanyar.

El fet que el Betis estigui fent una gran temporada ajuda a que penyes com aquesta ubicada a la ciutat d’Olot creixen, també, en adeptes. Aquest any, han notat com més persones s’animen a veure els partits i a fer-se socis.

Diego Sánchez, president Penya Bètica Olot-Girona: Es nota, es nota La veritat és que quan l’equip va bé, la gent està més il·lusionada, més contenta…

Aquest any la penya ha crescut en nombre de socis i ja han arribat als 170. En plena pandèmia, l’activitat que fan més conjuntament és veure els partits del seu equip al bar, però sempre que poden fan escapades per anar a veure el seu equip, espacialment a Sevilla. Per a ells haver creat una família tant gran per una afició a un equip situat a més de 1.000 quilòmetres de la Garrotxa, és un èxit, però a la vegada un orgull.

Diego Sánchez, president Penya Bètica Olot-Girona: Per nosaltres això suposa un èxit total. El fet de compartir aquí una afició, amb molta gent. És un èxit.

Miguel Ramos, aficionat del Betis: Per mi el Betis ho és tot. Ho porto a la sang.

La Maria Carme és una habitual als partits de la Unió Esportiva Olot. També és aficionada del Barça. I com no, del Betis també. És una enamorada del futbol.

Maria Carme Bohigas, aficionada del Betis: El futbol és mitja vida per mi. Tant me fa que hi hagi molta gent a veure’l, com que no n’hi hagi. M’agrada el futbol.

Tot aquest grup d’aficionats garrotxins del Betis tenen molts somnis per aquesta temporada. Que si entrar a la Champions, que si guanyar la Copa del Rei… Somnis que caldrà esperar, encara, uns mesos, per veure si es fan realitat o no.

 

x