El Carnaval Infantil tindrà dues reines i Maria Casas és l’autora del cartell

Ja fa un temps que la pandèmia impedeix la celebració del carnaval Infantil, però enguany, si tot va bé, tornarà. Serà el dissabte 26 de febrer i presentarà novetats, com el fet que la gran part de l’acte es durà a terme durant al matí al Parc Nou.


Aquest és un acte organitzat pels membres de l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d’Olot i Esplais de la Garrotxa i per anar escalfant motors, aquesta setmana s’han donat a conèixer qui seran les reines i el cartell del carnestoltes.

Com sempre són els alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot qui s’encarreguen d’idear la imatge del carnaval. Enguany Maria Casas ha estat l’escollida amb una proposta de temàtica molt clara.

Maria Casas, autora cartell carnaval Infantil 2022: Des de petita sempre m’han agradat les pel·lícules de Marvel i Spiderman sempre ha sigut un heroi que m’ha agradat. I aquest any, al sortir la pel·lícula de Spiderman, vaig aprofitar per fer-lo, posar-li la capa de Superman i barrejar una mica tot de temes.

Enguany els organitzadors han optat per escollir a dues reines; són Coni Ávila i Maria Hernández, membres de l’Agrupament escolta olotí.

Quim Canal, membre AEiG Nostra Dona del Tura: Aquest any vam tenir poc temps per organitzar-ho i elles dues van tenir la idea de fer-ho elles juntes i aquest any els hi hem proposat i hi ha estat d’acord.

El Carnaval Infantil suposa, també, un punt de trobada entre dues de les entitats de lleure de la ciutat: Esplais i els escoltes. Un festa conjunta de l’educació en el lleure i, sobretot, un dia especial pels més petits

x