La UE Olot visita aquest diumenge a un dels equips revelació de la lliga: el San Cristóbal

Partit important aquest diumenge per la Unió Esportiva Olot, que visita un dels equips revelació del seu grup. Després de recuperar sensacions imposant-se en el derbi gironí contra el Figueres, els d’Albert Carbó visiten el San Cristóbal, que es troba en posicions de play off d’ascens i a només quatre punts dels garrotxins.


Els terrassencs només ha perdut quatre dels vint-i-dos partits que ha disputat aquesta temporada, un d’ells, el duel de la primera volta amb la Unió Esportiva Olot a l’Estadi Municipal.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Un partit molt complicitat perquè els números del San Cristóbal parlen per si sols. És un rival que hem de respectar moltíssim i hi haurem d’anar i posar-hi els cinc sentits.

Tot i que encara queden una desena de jornades per finalitzar la lliga, guanyar el San Cristóbal suposaria agafar-los-hi un avantatge de set punts: una motivació que han de tenir els jugadors olotins, per tal d’anar a despenjant equips de la part alta de la taula.

Pel que fa els altres dos equips que la Unió Esportiva Olot té a prop a la classificació, el Girona B rebrà el Vilafranca, mentre que el Manresa rebrà el Figueres. El San Cristóbal – Olot es jugarà diumenge a partir de les dotze del migdia i Albert Carbó no podrà comptar amb Xavi Ferrón, per acumulació de targetes.

x