Sant Jaume de Llierca torna a celebrar un especial Carnaval Infantil

Com és costum, els veïns de Sant Jaume de Llierca han sigut els més matiners de la comarca en celebrar el Carnaval Infantil. El mal temps va fer desplaçar l’actuació, molt engrescadora, per cert, del grup ‘Pentina el gat’ de la plaça Major al Centre Cívic. Encara amb mascareta obligatòria, pares, mares, amics i infants van ballar i gaudir de la disbauxa del Carnestoltes.


Anna Vila, presidenta de l’AFA: “Teníem moltes ganes del Carnaval. A causa de la covid feia temps que no podíem fer cap festa. Fa anys que ho fem, però feia dos anys que no ho fèiem. L’any passat ho vam fer a l’escola amb un altre format. Els nens estan molt contents i molt alegres”.

Amb aforament limitat, a l’espai del poble dissabte es van poder veure diferents tipus de disfresses als més menuts, tot i que no van ser els únics que es van disfressar. L’Associació de Pares i Mares de l’Escola Les Escomes també es van voler vestir d’una manera especial per a l’ocasió.

Anna Vila, presidenta de l’AFA: “Nosaltres també ens hem disfressat. Volem destacar que anem de ‘Paraulògic’ per defensar l’ús de la llengua catalana”.

Aquest inicia els Carnavals a la comarca. La propera activitat que prepara l’AFA és la seva participació en la Fira Tèxtil de Sant Josep que tindrà lloc el 20 de març al poble, portant el bar de la fira per recollir diners pels nens i nenes de l’escola.

x