L’Ajuntament assegura que l’Espai Cràter generarà una mobilitat tranquil·la

De ben segur, el nou Espai Cràter generarà un augment del trànsit en aquesta zona de la ciutat. El govern municipal, però, espera que la mobilitat al voltant del nou museu sigui tranquil·la. L’alcalde d’Olot, Pep Berga, confia que l’entorn que s’ha remodelat a l’exterior de l’establiment millorarà tant la mobilitat, l’aspecte de la ubicació i també la connexió al nucli antic des d’aquest punt de la ciutat.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Esperem que la gent que visiti l’Espai Cràter aparqui al gran aparcament del Firalet i que està a cinc minuts de l’equipament. Hem pensat en una mobilitat tranquil·la i que no ha de ser problemática”.

Les obres a l’exterior de l’Espai Cràter han provocat un remodelament de la mobilitat de la zona. El consistori ha estat redissenyant el carrer Macarnau, prioritzant l’espai per a vianants. Per altra banda, just darrere de la placeta del Volcanet, s’ha estat obrint tot el sector del carrer Carles I que ha permès constuir un nou carrer paral•lel per anar al Polígon del Pla de Baix. Un nou accés que, a més, ajudarà a que aquest sector quedi millor comunicat.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Aclarir que aquest no és un equipament pensat per moure grans quantitats de persones en un mateix momento. Hi caben les persones que hi caben. Volem que sigui una experiència positiva i ordenada. Com a molt hi haurà dos autocars al mateix temps”.

x