La periodista garrotxina Clàudia Pujol no repetirà a la junta directiva d’Òmnium Cultural

Aquest cap de setmana Òmnium Cultural celebrarà l’Assemblea General, on es renovarà la junta directiva i on Xavier Antich es convertirà en president, si els socis ho avalen. Qui no continuarà a la junta és la periodista garrotxina Clàudia Pujol, directora de la revista Sàpiens.


Pujol admet una gestió complexa durant la presó de Jordi Cuixart però creu que l’entitat ha sabut donar una resposta transversal que s’ha traduït en un augment exponencial de socis.

A Clàudia Pujol va ser Quim Torra qui li va proposar d’entrar a la junta directiva d’Òmnium Cultural, quan aquest era el director del Born Centre Cultural. La periodista i directora de la revista Sàpiens va entrar-hi ja amb Jordi Cuixart com a president, i va responsabilitzar-se de l’àrea cultural. L’etapa de Pujol ha coincidit amb el major pes polític i social d’Òmnium en tota la seva història, i en la qual ha hagut de patir l’empresonament del seu líder. Clàudia Pujol considera que en aquesta etapa l’entitat ha sabut respondre a les necessitats de la ciutadania, una gestió que li ha estat retornada en nombre de socis.

L’entrevista completa amb Clàudia Pujol s’emetrà aquest proper dimarts 1 de març a 2/4 de 10 del vespre, al programa Parlem de tu d’Olot Televisió.

x