Núria Tella és la nova tècnica Referent d’Ocupació Juvenil de la Garrotxa

Núria Tella substituirà Àngel Serrat com a Referent d’Ocupació Juvenil de la Garrotxa. De fet, ja ve fent aquesta tasca des de principis d’any.


Núria Tella, referent d’Ocupació Juvenil de la Garrotxa: “L’Àngel va fer molt bona feina i es tracta de seguir amb aquest model i mirar de fer-ho igual de bé”.

Després de la feina feta fins ara, s’espera mantenir els números d’un servei que està funcionant molt bé a la comarca. El programa ofereix orientació i acompanyament als joves i posa al seu abast els recursos més adequats en funció de les casuístiques de cada persona.

Aconseguir una transició exitosa del món educatiu al món laboral és la prioritat del projecte. El tècnic referent d’ocupació juvenil que treballa a la Garrotxa atén i orienta qualsevol jove de la comarca a l’Àrea d’Ocupació de Mas les Mates, a l’Ideal Oficina Jove de la Garrotxa i al Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa.

 

 

x