El Concurs de Poesia Eròtica és el primer acte del Carnaval d’Olot

Les successives onades de la pandèmia de la COVID-19 han propiciat que el primer acte públic del Carnaval d’Olot sigui la cinquena edició del Concurs de Poesia Eròtica d’Olot, convocat per Rapsòdia Veus Literàries, aquest proper diumenge a les 6 de la tarda a la sala El Torín.


Josep Andrés, president CIT: “Els actes aniran venint amb comptagotes, però per altra banda podrem dir que el Carnaval ha durat un mes. Per part nostra, tant logísticament com econòmicament podem donar suport a un acte com aquest doncs fantàstic. A més veiem que ha tingut un èxit fantàstic.”

De fet, aquest any prop de 80 poemes d’arreu de Catalunya han participat al concurs.

Maria Rosa Ferrés, Rapsòdia Veus Literàries:Estem contents perque`a la convocatoria ha continuat molta participació S’han presentat 78 poemes. Segueix la mateixa dinàmica que cada any. L’any passat potser hi va haver més perquè l’any passat es van permetre presentar dos poemes per autor.”

A l’acte, es faran públics els 23 guanyadors, destacant sobretot quins han estat els tres primers classificats, i comptarà amb l’actuació de l’Escola de Dansa Contemporània Corart, dirigida per la coreògrafa olotina Eva Durban.

x