Ja és possible pernoctar amb autocaravana a la Vall d’en Bas i Sant Joan les Fonts

Ja ha entrat en funcionament l’àrea d’autocaravanes de La Vall d’en Bas amb una capacitat per a 6 caravanes i ubicada darrere l’alberg, a Sant Esteve. Aquest és un punt ben comunicat per a poder visitar tota La Vall i que connecta amb tot un circuit de camins que es poden fer a peu o en bicicleta.


L’espai segueix la normativa d’ús vigent a la resta d’àrees de Catalunya i inclou un servei de pàrquing il·luminat, pernocta, subministrament d’aigua potable, buidatge d’aigües grises i electricitat.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “Normalitzar i organitzar la proliferació d’aquest tipus de vehicles que ens estem trobant arreu. Vam creure oportú fer-ho al costat de l’alberg. Els usuaris no poden fer acampades, és per aparcar el vehicle.”

A l’aparcament de l’entrada dels Hostalets, també s’han habilitat unes places per a aquest tipus de vehicles.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “També hi ha una part amb uns aparcaments més amples perquè aquests vehicles puguin aparcar. És ordenar una mica aquesta realitat.”

A una altra banda de la comarca, a Sant Joan les Fonts, també s’han acabat les obres del pàrquing d’autocaravanes, situat a tocar de l’antic assecador de paper de Sant Joan. L’espai també té servei d’aigües brutes, però no està pensat per a estades llargues. L’objectiu és diversificar l’oferta turística del municipi i regular també l’espai habilitat per autocaravanes a aquest espai. Igual que a la Vall d’en Bas, l’aparcament s’ubica a prop de zones d’alt interès per als visitants, en aquest cas com el Molí Fondo, el Boscarró, la ruta de les Tres Colades o el Pont medieval.

x