L’Hoquei Olot vol allargar el seu bon moment contra un rival directe: el Barça B

Després de la gran victòria aconseguida a la pista del Club Patí Vic, l’Hoquei Olot vol mirar d’agafar embranzida a la lliga. Es de Jordi Garcia arriben amb confiança i volen allargar el bon moment.


Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: Estem contents, ens vam retrobar amb el gol que en vam fer cinc i esperem seguir amb la ratxa. I aquest cap de setmana va bé sumar tres punts per creure’ns-ho del tot. Estem fent les coses bé i estem arribant a porteria.

El Barça és un equip que es troba, a dia d’avui, en la mateixa lluita que l’Hoquei Olot a la classificació. Són desens i tenen dos punts menys que els olotins, de manera que se’ls pot considerar un rival més que directe.

Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: El Barça B també és un equip inexpert, però amb nanos joves, amb bon hoquei, que corren molt. Ens dedicarem a jugar els dos equips, amb ocasions, segurament, i es veurà un bon espectacle.

El partit entre l’Hoquei Olot i el Barça B es disputarà dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la pista Josep Jou, on s’espera un gran nombre d’aficionats per empènyer l’equip local cap a una nova victòria. Tomàs Marcè serà baixa per aquest partit, per acumulació de targetes blaves.

x