La UE Olot visita un Ascó cuer, però que sap el que és treure punts a bons equips

La Unió Esportiva Olot vol tornar agafar el mode avió que l’ha dut fins a la primera posició en solitari a la lliga i deixar enrere unes darreres jornades irregulars.


Els d’Albert Carbó tenen l’oportunitat d’encadenar dues victòries aquest dissabte amb la visita a l’Ascó, el darrer classificat de la lliga. Un equip que ha sumat pocs punts però que ja ha demostrat poder treure punts a equips del nivell de l’Olot.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: “Estan demostrant que davant grans rivals agafen confiança i el fet de no tenir res a perdre contra equips grans, com nosaltres, Girona o l’Hospitalet, els fa posar nervis als rival”.

La Unió Esportiva Olot no podrà disposar de Bigas i Blázquez, lesionats i Oriol Ayala és dubte.

Albert Carbó, entrenador UE Olot:Tenim el dubte d’Ayala. La setmana passada no va jugar per precaució. No ens podem permetre més baixes a la plantilla i no cal assumir riscos. Un altre futbolista jugarà, que per això tenim una bona plantilla per fer-ho”.

El partit es jugarà dissabte a partir de les cinc de la tarda.

x