Torna la Botiga al carrer en el format habitual aquest divendres i dissabte

Aquest any sí, sembla que la botiga al carrer com la coneixíem tornarà a repetir-se. La botiga al carrer retorna al seu format habitual. Sense mesures restrictives, els botiguers de la ciutat podran tornar a oferir els seus productes fora dels seus establiments.


Aquest any torna a tenir una durada de dos dies la tarda de divendres i tot el dia de dissabte, amb prop d’una cinquantena d’establiments adherits, una xifra una mica més baixa que anys anteriors.

Anna Planella, presidenta ACO:Portem una cinquantena de botiguers que surten. La gent té moltes ganes de sortir i de tornar a fer la botiga al carrer. Moda i complements són el sectors que surten més, però també hi ha altres tipologies.”

La Botiga al Carrer serveix per posar punt final al període de les rebaixes d’hivern. Per això, si el temps ho permet, l’Associació de Comerciants preveu una bona assistència.

Jordi Rovira, membre junta ACO: “Mirem de comentar als botiguers que han de fer ofertes molt bones. El final de les rebaixes nosaltres el fem aquest dia. L’objectiu és treure estoc i no guardar-ho per l’any vinent. Has de treure preus econòmics, no filar tant prim. Als botiguers ens costa tenir aquesta mentalitat però ho hem d’intentar.”

x