La pluja juga una mala passada a la Botiga al Carrer

La pluja va jugar una mala passada a la Botiga al Carrer justament l’any en què recuperava el seu format habitual. I és que dos anys després, el centre d’Olot la va poder gaudir almenys sense restriccions. El mal temps no hi va acompanyar, tot i que, sense dubte, el centre de la ciutat es va poder veure més concorregut que altres dies.


Jenifer Hernández, botiguera: “Ha anat bastant bé pel temps que ha fet. Ha plogut una miqueta. Al principi feia bo, s’ha espatllat una miqueta, però bastant bé. La gent ha entrat, ha comprat. Ha vingut de tot, tant gent gran com gent jove”.

Nati Fernández, botiguera: “Ha anat dintre de tot força bé. Llàstima que ens ha plogut. La gent semblava que tenia ganes de tornar a la normalitat”.

Una mica menys dels habituals, aquest any, una cinquantena d’establiments van participar en la ja més que consolidada iniciativa de l’Associació de Comerciants d’Olot. En tot cas, es van poder veure imatges que feia temps que no podíem veure i aquesta n’és una de les notes positives.

Anna Planella, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot: “És el que volíem. Aconseguir que tot tornés una mica a la normalitat. El problema ha sigut el temps. La gent tenia i té ganes de sortir i de trobar els últims estocs”.

L’esdeveniment, a més, és molt útil pels comerços, ja que és el moment de desfer-se de l’estoc que no s’ha aconseguit vendre, això sí, amb grans descomptes. De fet, la Botiga el Carrer ha servit per posar punt final a les rebaixes d’hivern.

Alba Vilanova, veïna: “Està bé que s’acabi la temporada d’aquesta manera i així la gent pot aprofitar per fer l’última compra de la temporada d’hivern”.

x