‘Desig imperatiu’ de Montserrat Bastons guanya el Concurs de Poesia Eròtica

El poema ‘Desig imperatiu’ de Montserrat Bastons va ser el text meritori d’emportar-se el 5è Concurs de Poesia Eròtica. Un grup de rapsodes de l’Associació Rapsòdia Veus Literàries van recitar les 23 poesies finalistes, tot i que se’n van arribar a presentar un total de 79 en aquesta edició.


Magda Ripoll, membre de Rapsòdia Veus Literàries: “Sembla que ja hem intentat consolidar en ferm que aquest concurs ja tingui un llarg camí i, a més, per donar veu en tots els països catalans que a Olot es va bona poesia i un bon concurs de poesia eròtica.”

El concurs també compta amb el suport del Centre d’Iniciatives Turístiques i el consistori. De fet, aquest va ser el primer acte del Carnaval. Una jornada en què, de ben segur, s’aconsegueixen trencar molts tabús sobre la poesia eròtica.

Magda Ripoll, membre de Rapsòdia Veus Literàries: “Evidentment. A vegades, nosaltres tenim entès que l’erotisme passa una línia vermella. I no és així. L’erotisme és una cosa fina i ben feta.”

La cantautora Jéssica Mellado també hi va ser present per interpretar alguns temes del seu darrer album ‘Desordenado’. El poema ‘Sainet de fil daurat’ de Joan López i ‘Arruixada’ de Raquel Díaz van completar el podi en una tarda que va concloure amb un espectacle de dansa.

x