La nova Àrea de Simulació Clínica permetrà a l’Hospital d’Olot treballar de forma diferent

L’Àrea de Simulació Clínica. Aquest és el nou espai que l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha estrenat aquest any i que permetrà aplicar noves metodologies d’aprenetatge en l’àmbit de l’assistència. Els primers en utilitzar el nou espai han set els estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en cures auxiliars d’infermeria.


Joel Piqué, responsable de l’Àrea de Coneixement:A l’espai de simulació, els alumnes entren i se’ls prepara un cas clínic. Després es posa en comú tot allò que s’ha fet bé o que s’hauria pogut fer diferent.”

Tot i això, es preveu que més endavant pugui acollir activitats d’aprenentatge de diferents serveis o àrees de l’hospital.

Joel Piqué, responsable de l’Àrea de Coneixement: No només és un espai de formació. És un espai que ens permet treballar diferent, avaluar aparells i procediments.”

Aquest és el primer espai d’aquestes característiques a un hospital de la Regió Sanitària de Girona.

x