L’Assemblea Oberta del 8M prepara una Fira Transfeminista durant tot el dia

Aquest dimarts 8 de març, Dia Internacional de la Dona, l’Assemblea Oberta del 8M ha estat al Firal Petit per preparar una fira transfeminista. El seu objectiu, ocupar l’espai públic, per gaudir-lo amb comunitat. També s’ha pogut escoltar música en una fira que gaudeix de diferents espais.


Júlia Perera, organitzadora del 8-M: “Hem fet diverses paradetes. Hi ha una que es diu ‘Tira al Matxi’, des de la sàtira, intentar fer una mica de reivindicació de personatges públics que estan fent comentaris negatius contra les dones.”

També han preparat un ‘ring’ per fer una anomenada ‘batalla de piropos’, que es tracta d’aconseguir respondre amb la màxima agilitat possible compliments que les dones han escoltat pel carrer. A més, hi ha un taller de confecció de pancartes per la manifestació, una zona informativa on es poden trobar llibres i un ‘iceberg’ per ajudar a comprendre què s’amaga darrere les accions que formen la violència estructural.

Júlia Perera, organitzadora del 8-M: “Demanem igualtat de drets i que el nostre dia a dia no estigui condicionat només pel fet d’haver nascut amb un gènere determinat. Considerem que hem avançat enormament.”

x