Alba Associació de Dones de la Garrotxa celebra el 8M amb una ponència a càrrec de la sociòloga Cristina Sánchez

A la Sala Els Catòlics Alba, Associació de Dones de la Garrotxa va dur a terme aquest dimarts el seu acte central del dia de la dona. La sociòloga i professora universitària Cristina Sánchez Miret va oferir la ponència “La revolta de les dones: èxits i desenganys”.


Catalina Sellas, presidenta Alba, Associació de Dones de la Garrotxa: Hi ha qui fa xerrades, hi ha qui fa manifestacions, exposicions… però sempre que puguem escoltar a algú que hi entengui i parli de com es poden empoderar les dones i fer passos endavant, és, també, un pas endavant per a la societat.

Des d’Alba va remarcar la importància de trencar barreres per anar fent passos i que el 8M serveixi per apropar una mica més la igualtat entre homes i dones.

Catalina Sellas, presidenta Alba, Associació de Dones de la Garrotxa: Com la dona lluita per aconseguir la igualtat desitjada, trencant, barreres, intentar que se la consideri en tots els aspectes iguals. La paritat amb l’home, vaja. Que és el que costa assolir.

Fins al 20 de març es pot veure, també, l’exposició que Alba, Associació de Dones de la Garrotxa ha muntat a l’Àmbit Sant Lluc, titulada “Dones artistes de la Garrotxa”.

x