Arriba una nova prova esportiva a la Garrotxa: la Trail Olot-Puigsacalm

Aquest diumenge la Garrotxa assitiarà al naixement d’una nova prova esportiva. De la mà del grup Aventura i esports  WRocku arriba a la nostra comarcal la Trail Olot-Puigsacalm. Una prova que vol seguir els passos de la trail del Llémena que arribava fins a Sant Aniol.


Adrià Royes, director Aventura i esports WRocku: Busquem un paisatge espectacular i uns reptes de trail durs, exigents, amb quilometratge i que la natura sigui un element fonamental. Jo coneixia la Garrotxa perquè vaig viure a Les Preses uns anys i coneixia bé els senders del Puigsacalm.

La prova sortirà i arribarà des del mateix punt: les pistes d’atletisme d’Olot i comptarà amb tres recorreguts: un de més de 30 quilòmetres i que farà cim al Puigsacalm; un altre de 27 i que no acabarà d’arribar a dalt; i un recorregut més planer, de deu quilòmetres. Entre alguns dels llocs per on passarà la prova hi ha la zona de bici carril, La Pinya, el Salt del Sallent i Puigpardines, entre d’altres. La sortida de la prova llarga tindrà lloc a les vuit del matí, la de la mitja a dos quarts de nou i la de la curta a les nou. La gent es pot inscriure fins aquest dijous a la pàgina web dels organitzadors https://trailolotpuigsacalm.com/es/inscripcions/

x