L’exemple de Gisela Vaquero enceta un cicle de trobades periòdiques per a dones emprenedores

Gisela Vaquero va ser la protagonista de la xerrada sobre dones emprenedores que va tenir lloc a l’espai Cràter aquest dimarts amb motiu del Dia Internacional de la Dona.


La programadora i dissenyadora de videojocs va ser tot un exemple de com les circumstàncies i les dificultats treuen el millor de cadascú, i de com en un món majoritàriament dominat per homes, una dona s’hi pot fer lloc treballant amb constància i demostrant les seves capacitats. La lluita i la feina de la Gisela va ser un exemple per a la trentena d’assistents que van assistir a la Sala Magma, en una trobada reivindicativa que va presentar la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Olot Imma Muñoz i va ser impulsada per l’Àrea d’Empresa, Emprenedoria i Comerç de DinàmiG.

Imma Muñoz, regidora: “Avui és el dia de reivindicar totes aquelles accions que han canviat el món en matèria d’igualtat. Ni un pas enrere, al revés, a poc a poc anem avançant”.

L’acte va acabar funcionant com un espai de networking, on les participants van poder compartir dubtes, vivències i coneixements, tot propiciant sinergies i vincles entre elles. Es tracta d’una primera jornada que pretén plantar la llavor d’un cicle de trobades periòdiques, pensades per a enxarxar dones emprenedores de la comarca de la Garrotxa.

x