Sagoe, Garrotxa Diversa i Cepaim aposten per un 8M més inclusiu

Sagoe, Garrotxa Diversa i Cepaim van celebrar el Dia Internacional de la Dona amb un berenar popular mixta. L’objectiu de la trobada era ampliar el ventall de feminisme que es veuen reflectits a la societat. En el seu cas van reivindicar els feminismes racialitzats.


Hawa Touray, Sagoe: Busquem donar a conèixer que a part del feminisme blanc hi ha moltes dones racialitzades que els hi agradaria estar representades per tothom, socialment. No només hi ha un feminisme. És el dia de la dona i totes som dones.

Farah El Gamouchi, secretària Garrotxa Diversa: Perd dir unes paraules, unes reflexions i debatre, per sobretot crear un espai segur per a totes nosaltres. Un espai creat per nosaltres.

Per aquest motiu, totes les persones que van voler es van aplegar al local del carrer Proa, on es va debatre sobre aquesta qüestió i es va llegir un manifest. Un espai d’empoderament d’unes dones encara una mica més estigmatitzades que la resta, pel seu color de pell, manera de vestir, cultura o lloc de naixement.

x