Els diversos equips del CPA Olot inicien temporada aquest diumenge amb la disputa del territorial

El primer equip presenta aquesta temporada la coreografia ‘Escalant’


La temporada de patinatge comença i els diversos equips del CPA Olot ja ho tenen tot a punt. Ja els advertim que per no desvelar més secrets del comte, les imatges que veuran són plànols poc concrets dels nous balls i sense música.

Pel que fa al primer equip, el grup de xous grans, la nova coreografia es titula ‘Escalant’, amb subtítol ‘Tots volen arribar a dalt de tot superant cada esglaó al límit del seu esforç, però només hi haurà lloc per la millor.

Aina Planiol, patinadora primer equip CPA Olot: Dins el que puc dir, crec que és un ball molt potent, enèrgic, per  música. Una mica, ja es pot intuir, què farem…

Any de molts relleus al primer equip, amb la retirada de moltes patinadores que duien anys al club. Uns canvis, però, que com en altres anys, estan superant bé tot l’equip.

Aina Planiol, patinadora primer equip CPA Olot: Una mica complicat, amb tants canvis a l’equip, no obstant això crec que forma part d’aquest esport i ja ens ha passat altres cops. Hi ha una adaptació, no obstant això ho portem prou bé. I estem fent equip.

L’objectiu de les de Ricard Planiol i Ester Fàbrega és demostrar la feina feta amb una nova coreografia i lluitar per tot contra les millors. De moment, aquest diumenge al gironí, primer enfrontament directe amb el gran rival: el CPA Girona.

 

El nou equip del CPA Olot, el grup petit, s’estrena amb ‘Purgatori’

Una de les novetats aquesta temporada al Club Patinatge Artístic Olot és la creació d’un nou equip per una altra categoria. El club deixa enrere els anys amb l’equip B, que competia en xous grans, per formar un grup de xou petit. El club va patir la temporada una reducció important de patinadores i és per aquest motiu que s’ha optat per fer un nou equip amb patinadores que ja patinaven al B, amb algun retorn i esportistes de la base.

Carla Llongarriu, patinadora grup de xou petit CPA Olot: Abans érem moltes per omplir la pista, per exemple era més fàcil. Ara som 12 i hem de patinar més. Costa una mica més.

Totes elles, però, estan més que motivades d’emprendre el repte d’anar per lliures i iniciar un nou projecte, sota la direcció d’Olga Martí. De cara al gironí, creuen que poden lluitar per pujar al podi.

Carla Llongarriu, patinadora grup de xou petit CPA Olot: hem crescut molt, ha canviat la nostra mentalitat. La nostra manera de fer i les ganes i treball, sobretot. Tenim la motivació i les ganes d’arribar a fer podi, la veritat. No ens volem comparar amb les altres, però tenim l’energia i és una possibilitat. Ho volem intentar i esperem aconseguir-ho.

La coreografia del grup petit de xou es titula ‘Purgatori’, amb subtítol ‘Després de la mort, s’imposa la lluita entre el cel i l’infern per apropar-se a les ànimes del purgatori’.

 

Any de molts relleus a l’equip júnior, que presenta ‘Decisió final’

Finalment, nova temporada, també, per l’equip júnior, amb aire fresc i moltes incorporacions.

Sara Vayreda, patinadora júnior CPA Olot: Som 16 patinadores i només som 6 que ens hem mantingut. Però crec que venen molt preparades. Venen de la promoció i del grup B, i la veritat és que tenim un grup molt bo i molt maco.

Enguany presentaran ‘Decisió final’, amb subtítol ‘L’exèrcit de l’aire entre en acció i l’atac enemic ens obligarà a prendre la decisió final’.

Sara Vayreda, patinadora júnior CPA Olot: Serà potent, amb molta força i emoció. Molt diferent del de l‘any passat. El de l’any passat era més alegre i tranquil. Aquest any canviem totalment.

Anys de canvis i reptes per l’equip júnior del cub, amb les ganes d’igualar els grans resultats de la temporada passada. Diumenge a Fontajau, primera presa de contacte dels tres equips al campionat territorial.

x