La nova edició del mapa excursionista de la Vall d’en Bas i les Preses ja està a la venda

La tercera edició del mapa excursionista de la Vall d’en Bas i les Preses ja està a la venda. Un mapa que s’ha revisat i s’ha ampliat amb moltes novetats, com per exemple, s’ha dividit en dos: la part nord i la part sud, coincidint tots dos amb una franja de quatre quilòmetres.


Jordi Gosalves, soci del GECA: “És un mapa a escala 1:15.000 i es poden posar gairebé el nom de tots els masos, rius o fonts. Amb aquest d’escala 1:10.000 que va des del Coll de Bracons fins al Coll de Forn encara es podrà anar omplint de mica en mica de vies d’escalada i noms de camins.”

El nou mapa ha sigut elaborat pel GECA i l’Editorial Alpina amb el suport dels dos consistoris. L’editorial, per cert, només té un altre mapa a escala 1:10.000 i és el de Montserrat. Així doncs, aquesta tercera edició té una importància significativa.

Jordi Gosalves, soci del GECA: “Aquest mapa ha de ser un orgull per aquest municipi. Pocs llocs a Catalunya poden comptar amb un mapa amb tant de detall i tant treballat durant tant de temps.”

Lluís Pujiula, regidor de Turisme i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas: “Com a territori, ho valorem molt significativament, perquè tenim una vall molt singular i molt estimada. Podem disposar d’una eina que estarà en format digital i paper.”

Un mapa perfecte per tot aquell que vulgui conèixer la zona amb molt de detall i, de fet, la millor eina per conèixer bé el territori.

x