L’Orfeó Popular Olotí presenta ‘Calrades’ una comèdia dirigida per Marta Puig i que posa humor a la menopausa

Marta Puig, directora: “És una cosa una mica desagradable, per això s’ha d’agafar amb humor.”


Pocs dies després de la commemoració del Dia de la Dona, l’Orfeó Popular estrena ‘Calrades’ una comèdia feta majoritàriament per dones, interpretada majoritàriament per dones i que posa humor a la menopausa, un punt d’inflexió que convencionalment marca una nova etapa en la vida de les dones. L’obra vol desdramatitzar el fer-se gran, els canvis fisiològics i els malentesos que aquests suposen, entre les dones i entre homes i dones.

Marta Puig, directora:És per riure, per no agafar-nos-ho en serio. Les calrades són una cosa molt seriosa que a  les dones que fem moltes coses ens limita molt. Aquesta comèdia és per treure-li una mica tot allò dolent que té la calrada.”

‘Calrades’ compta amb les interpretacions de Fina Carré, Conxi Codinach, Cristina Prat i Maria Torres, a més de la presentació de Joan Martí, l’acompanyament musical de la pianista Elisa Planagumà, la coreografia d’Espe Alba i Joan Puigdemont ‘Putxy’ com a tècnic de llum i so.

Marta Puig, directora: “Estem passant uns moments molt dolents, la guerra, la pandèmia…però s’ha de riure una mica i sinó somriure. Agafant-nos-ho bé i riure una mica de nosaltres mateixes.”

Les entrades ja s’han exhaurit per a l’estrena, aquest proper dissabte 12 de març, però encara queden entrades per a les següents funcions, diumenge 13 i els propers 19 i 20 de març a les 8 del vespre. Les entrades ja es poden adquirir a la Cuina de l’Orfeó. S’ofereixen amb descompte per a socis de l’entitat i, en aquesta ocasió també, per a sòcies d’ALBA amb motiu del seu 30è aniversari.

x