Albert Carbó: “Veig l’equip conscienciat i motivat. I jo em sento amb força, estimat i recolzat per tot el club”

La Unió Esportiva Olot afronta el tram final de temporada i no ho fa amb les millors sensacions. Després de caure contra l’Ascó, aquest cap de setmana toca guanyar sí o sí a la Guineueta per no fer més grossos els dubtes.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Veig a l’equip conscienciat, motivat i tranquil per afrontar el tram final de temporada; i això és el més important, per afrontar aquests set partits que queden.

A la prèvia d’aquest dijous es va parlar més de la situació anímica de l’equip i del mateix Albert Carbó, que del partit del diumenge. Carbó admet que potser se’n va anar un pèl de pressa després de la victòria contra el Girona B.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: El moment en què es guanya a Montilivi potser em vaig equivocar, anant per la via ràpida, i al final el que ens va portar fins allà va ser el treball del dia a dia. I és així com ho hem d’afrontar d’aquí a final de temporada.

La sensació és que, als jugadors, se’ls hi està fent llarga la temporada i que a tot l’equip els pot les ganes de guanyar el títol i pujar de categoria: l’objectiu que tenen tots.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Jo em sento estimat i molt ajudat per tothom, aquí. En els moments difícils que hem passat durant la temporada, la gent m’ha ajudat, m’ha donat ànims, i en Sergi Raset també em recolza i m’intenta ajudar, així com la directiva. Jo estic amb les mateixes forces que el primer dia.

El partit entre la Unió Esportiva Olot i la Guineueta es jugarà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda a l’Estadi Municipal, en ple debat sobre si el club s’ha de dir: Unió Esportiva Olot o bé Olot Futbol Club. Tota la plantilla està disponible excepte Blázquez i Bigas.

 

x