L’Hoquei Olot no pot amb el líder Sant Cugat (6-3)

El Sant Cugat va saber exercir de líder, dissabte, i no va donar opcions a l’Hoquei Olot. Va tardar a trencar-se 0 a 0 en el marcador, però Joan Farnés ho va aconseguir havent passat deu minuts de partit en un bon contraatac. Lucas Vicent posaria el 2 a 0, poc després. L’Hoquei Olot, però, no li va perdre la cara al partit i se’n va anar al descans escurçant distàncies, gràcies a una diana de Joan Mangas, de penal.


A la segona part, tanmateix, els locals van fer una estocada i amb pocs minuts van resoldre el partit. Abel Moya va posar el 3 a 1 a l’electrònic. El màxim golejador del grup de l’OK Lliga Plata, Pau Gilabert, va fer el 4 a 1 de falta directa. Joan Farnés va fer el 5 a 1 en una bona jugada; i el mateix Pau Gilabert tornaria a marcar de falta de directa. Els de Jordi Garcia, però, van saber treure l’orgull i Ferran Sacrest va maquillar el resultat: primer gràcies a un bon llançament. I just abans d’acabar el partit, convertint una acció a bola aturada.

Derrota de l’Hoquei Olot davant un Sant Cugat intractable. Els olotins continuen deu punts per sobre del descens.

x