L’Olot pateix de valent per derrotar la Guineueta (2-1)

La Unió Esportiva Olot s’ha endut el duel contra el cuer de la categoria, el Guineueta, per la mínima i patint de valent. Aquest diumenge a la tarda a l’Estadi Municipal han vist el partit 515 espectadors.


Els darrers classificats han tingut un cop de mala sort a l’inici del partit, ja que Sergio s’ha lesionat en una acció amb Èric Vilanova. Xumetra ha tingut la primera ocasió amb una rematada de cap massa centrada que ha pogut aturar sense dificultats Yan Carlos. En tot cas, la jugada clau del partit ha arribat en un llançament de Ferri que, segons el col·legiat, ha impactat a les mans d’Òscar Ruiz. A la mitja hora de joc, el penal l’ha transformat Arranz amb una molt bona definició que avançava l’Olot en el marcador. Tot i això, una mica més tard també ha arribat una acció que canviaria el matx. La Guineueta ha sortit al contraatac, Abde s’havia quedat sol davant Batalla i Aimar Moratalla ha comès la falta per evitar el gol. Com a últim home, l’àrbitre ha decidit expulsar el lateral dret, i ha obligat Carbó a moure fitxa. Xumetra ha sigut el sacrificat davant l’entrada de Callís al terreny de joc. El mateix Callís ha tingut el segon en una acció que ha aturat molt bé el porter de la Guineueta.

A la represa, els cuers han sortit decidits a empatar el partit i gairebé ho aconsegueixen. Cristian Gómez ha rematat a l’àrea petita, però la bola s’ha estavellat contra el travesser. Més tard, Òscar ha pogut superar Batalla, però el remat de cap ha marxat fora per ben poc. Al minut 20, Ayllon ha col·locat la igualada al marcador. No s’ho podia creure l’Estadi Municipal. Això sí, una recuperació d’Arranz ha donat la diana a Eloi Amagat, que ha posat el 2 a 1 definitiu al minut 70. Batalla ha intervingut de forma excel·lent en una doble ocasió de la Guineueta, que no s’ha rendit en cap moment. El partit s’ha embrutat una mica durant els minuts finals, en una possible agressió a Arranz, que l’àrbitre només ha castigat amb targeta groga. Carbó ha donat entrada a Enric Vallès i Moha, que ha tingut ocasions per sentenciar el matx durant els set minuts que s’han afegit. La victòria, finalment, s’ha quedat a casa i l’Olot encara els sis partits que queden com si fossin sis finals.

x