El CPA Olot domina al campionat territorial i el primer equip s’imposa al CPA Girona. El grup petit, plata i el júnior, or

Els tres grups del Club Patinatge Artístic Olot tornen de Fontajau amb tres podis amb cada una de les modalitats que participava en el campionat territorial d’aquest cap de setmana, primera competició del 2022. L’equip A, el grup de xous gran, ha brillat en la primera prova del curs. Les de Ricard Planiol i Ester Fàbrega s’han imposat a l’etern rival, al CPA Girona, amb una coreografia que portava per nom ‘Escalant’ i en la que les olotines han sorprès amb un registre i un ball completament diferent del de la temporada passada. El CPA Olot ha obtingut notes de 9.2 i 9.3 a l’apartat tècnic i de fins a 9.7 a l’apartat artístic. De la seva banda, el Girona, que competia a casa, s’ha endut la medalla de plata, amb notes de 9.1 i 9.0 a l’apartat A i notes de fins a 9.6 a l’apartat B. El Celrà ha completat el podi amb notes que rondaven al 8 en cada un dels apartats valorats pels jutges.

Debut amb podi del grup de xou petit

La gran novetat del CPA Olot aquesta temporada és l’estrena per primera vegada el club d’un grup de xous petit, que substitueix l’antiga formació B, dins els grups de xou grans. Les olotines presentaven ‘Purgatori’ i ha aconseguit l’objectiu que es marcaven: pujar al podi. El CPA Olot només ha estat superat pel Maçanet i s’ha imposat al Figueres per molt poc.

 

El CPA Olot també s’imposa a la categoria júnior

Una bona manera de saber la salut d’un club és la base, i en el cas del CPA Olot es preveu que els pròxims anys el club seguirà estant amunt. El grup de xou júnior olotí, carregat de noves patinadores respecte a la temporada passada, ha fet brillar la coreografia ‘Decisió final’ per endur-se el títol al campionat gironí.

 

Proper objectiu, el català

Gran inici de temporada del Club Patinatge Artístic Olot, demostrant la seva superioritat al campionat territorial. El proper repte pels tres equips del club serà la disputa del campionat Català, que es durà a terme el cap de setmana del 2 i 3 d’abril a Granollers.

x